Ви ще не пробували Фанжу? Пояснюємо чому це помилка
Новий бренд напою під назвою Фанжу представляє собою українську версію популярного корейського алкогольного напою соджу. Фанжу пропонує шість фруктових смаків: яблуко, ананас, кавун, манго-маракуйя, цитрус і персик. Новий напій має легкий, приємний смак та може бути використаний для різних варіантів споживання: від чиллу і вечірок до компаній та розмов за столом. Соджу, з якого виготовлений Фанжу, є традиційним корейським алкогольним напоєм з багатолітньою історією. Соджу стає популярним у світі завдяки тренду на легкі алкогольні напої, впливу корейської культури та його соціальному формату, сприяючи спілкуванню та довгим тостам. Фанжу можна споживати класично, змішуючи з фруктовим соком, з льодом та тоніком, з пивом, з їжею або у компанії друзів. Цей напій є свідомим вибором для тих, хто хоче насолоджуватися легкістю життя та спілкуванням.